Looking For Anything Specific?

Yangın Antalya Kaş - Antalya Da Yangin Sonrasi Cikan Manzara Dikkat Cekti : Antalya'da yeşilköy, ova ve kınık mahallelerinin kesiştiği göl mevkisindeki sazlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın Antalya Kaş - Antalya Da Yangin Sonrasi Cikan Manzara Dikkat Cekti : Antalya'da yeşilköy, ova ve kınık mahallelerinin kesiştiği göl mevkisindeki sazlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.. Kaş'ta dün gece çıkan yangın şüphe. Antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın gazipaşa ilçesinde çıkan yangında 5 dekar otluk alan ile çok sayıda arı kovanı zarar gördü. Giriş:04 mart 2020 20:01 güncelleme:04 mart 2020. İhbar üzerine yangın yerine orman i̇şletme kaş i̇lçe müdürlüğü, antalya büyükşehir ve kaş kaş belediye başkanı mutlu ulutaş, lengüme ve yuvacık mahalleri arasında saat 15.00 sıralarında çıkan.

Antalya'nın kaş ilçesinde çıkan ve şiddetli rüzgarın da etkisiyle büyüyen orman yangınının söndürülmesi için sebebi henüz bilinmeyen yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Antalya'nın kaş i̇lçesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayıldı. Yangın ekiplerin müdahalesi ile kısa sürede. Antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. + antalya'nın kaş ilçesinde gece saatlerinde ormanlık alanda başlayan yangın, ekiplerin yoğun çabası sonucu villaların bulunduğu alana 20 metre kala kontrol altına alındı.

Kas Ta Yanan Ormanlik Alanin Imara Acildigi Iddialarina Yalanlama Sputnik Turkiye
Kas Ta Yanan Ormanlik Alanin Imara Acildigi Iddialarina Yalanlama Sputnik Turkiye from cdntr1.img.sputniknews.com
Yangına orman i̇şletme ve antalya 5 dönümlük makilik alanın zarar gördüğü yangın kontrol altına alınırken, bölgedeki villalar boşaltıldı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Antalya'nın kaş ilçesi yarımada mevkiinde orman yangını çıktı. Antalya kaş ilçesine bağlı yayla çavdır mahallesi'nde beş ayrı noktada henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı aynı anda yangın başladı. Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda yangın çıktı. Kaş 'a bağlı üzümlü ve i̇slamlar mahalleri arasındaki çetili mevkiindeki ormanlık alanda saat 14.00 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya kaş'ta dün gece saatlerinde başlayan yangın, 25 dönüm maki ve zeytinlik alana zarar verdi. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya kaş'ta çıkan yangın, ormanlık alanın bilinçli yakıldığı sorularını beraberinde getirdi.

Antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya kaş'ta çıkan yangın, ormanlık alanın bilinçli yakıldığı sorularını beraberinde getirdi. Yangın, 14.30 sıralarında kaş'a 9 kilometre uzaklıkta olan akörü mahallesi'ne bağlı kızılağaç mevkiindeki. Antalya kas ta yangin sonrasi imar oyunlari. + antalya'nın kaş ilçesinde gece saatlerinde ormanlık alanda başlayan yangın, ekiplerin yoğun çabası sonucu villaların bulunduğu alana 20 metre kala kontrol altına alındı. Antalya'nın turistik açıdan en önemli ilçelerinden biri olan kaş'ta, villa ve yazlıkların bulunduğu yarım. Yangına orman i̇şletme ve antalya 5 dönümlük makilik alanın zarar gördüğü yangın kontrol altına alınırken, bölgedeki villalar boşaltıldı. Antalya kaş ilçesine bağlı yayla çavdır mahallesi'nde beş ayrı noktada henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı aynı anda yangın başladı. Antalya'nın kaş ilçesinin yeşilköy, ova ve kınık mahallelerinin. Kaş orman yangını antalya'nın kaş kazasında çıkan ve şiddetli rüzgarın da tesiriyle büyüyen orman yangınının sebebi şimdi bilinmeyen yangın şiddetli rüzgarın da tesiriyle süratle büyüdü. Antalya'nın kaş ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın ormanlık alana sıçradı. İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Antalya'nın kaş ilçesinde tarım arazisinde başlayıp ormanlık alana kaş ilçesi gökçeyazı mahallesi'ndeki tarım arazisinde saat 10.00 sıralarında başlayan yangın, rüzgarın. Antalya kas ta yangin sonrasi imar oyunlari. Antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın kaş ilçesi kalkan mahallesi islamlar mevkiinde çıkan orman yangını devam ediyor. Antalya kaş'ta çıkan yangın, ormanlık alanın bilinçli yakıldığı sorularını beraberinde getirdi.

Ihj Muyuc5bigm
Ihj Muyuc5bigm from foto.sondakika.com
Çıkış sebebi henüz belli olmayan yangına orman i̇şletme ve antalya büyükşehir belediyesi ve kay belediyesi i̇tfaiye ekipleri müdahale. Antalya'nın kaş ilçesinde dün akşam iki ayrı noktada çıkan orman yangınında 70 dönüm kızılçam, 4 kaş'a bağlı aklar mahallesi'nin sahil aklar mevkisindeki makilik ve zeytinlik alanda yangın çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Antalya kaş'ta dün gece saatlerinde başlayan yangın, 25 dönüm maki ve zeytinlik alana zarar verdi. Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın kaş ilçesi kalkan mahallesi islamlar mevkiinde çıkan orman yangını devam ediyor. İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi. Antalya'nın kaş ilçesinde çıkan ve şiddetli rüzgarın da etkisiyle büyüyen orman yangınının söndürülmesi için sebebi henüz bilinmeyen yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü.

Antalya'nın kaş ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın ormanlık alana sıçradı.

Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın sebebiyle bölgedeki villalar boşaltıldı. Antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya kaş'ta çıkan yangın, ormanlık alanın bilinçli yakıldığı sorularını beraberinde getirdi. Antalya'nın kaş ilçesinde çıkan orman yangını 3 helikopter, 5 arazöz ve orman işçilerinin yangına 3 helikopter, 5 arazöz ve orman işçileri müdahale etti. Antalya'nın kaş ilçesi kalkan mahallesi i̇slamlar mevkiinde çıkan orman yangını devam ediyor. Antalya'nın kaş ilçesi kalkan mahallesi islamlar mevkiinde çıkan orman yangını devam ediyor. Antalya'nın kaş ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın kaş ilçesinde dün akşam iki ayrı noktada çıkan orman yangınında 70 dönüm kızılçam, 4 kaş'a bağlı aklar mahallesi'nin sahil aklar mevkisindeki makilik ve zeytinlik alanda yangın çıktı. Kınık oba mahallesi göl mevkisindeki sazlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle iki farklı alanda yangın çıktı. Antalya'nın turistik açıdan en önemli ilçelerinden biri olan kaş'ta, villa ve yazlıkların bulunduğu yarım. Kaş orman yangını antalya'nın kaş kazasında çıkan ve şiddetli rüzgarın da tesiriyle büyüyen orman yangınının sebebi şimdi bilinmeyen yangın şiddetli rüzgarın da tesiriyle süratle büyüdü. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi. Kaş 'a bağlı üzümlü ve i̇slamlar mahalleri arasındaki çetili mevkiindeki ormanlık alanda saat 14.00 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın kaş ilçesinde dün akşam iki ayrı noktada çıkan orman yangınında 70 dönüm kızılçam, 4 kaş'a bağlı aklar mahallesi'nin sahil aklar mevkisindeki makilik ve zeytinlik alanda yangın çıktı. Kınık oba mahallesi göl mevkisindeki sazlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle iki farklı alanda yangın çıktı. Antalya'nın kaş ilçesinde tarım arazisinde başlayıp ormanlık alana kaş ilçesi gökçeyazı mahallesi'ndeki tarım arazisinde saat 10.00 sıralarında başlayan yangın, rüzgarın.

Kas Ta Dalaman Da Genc Te Tarsus Ta Ormanlarimiz Yaniyor Son Dakika Haberleri
Kas Ta Dalaman Da Genc Te Tarsus Ta Ormanlarimiz Yaniyor Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Antalya'nın kaş ilçesinde dün akşam iki ayrı noktada çıkan orman yangınında 70 dönüm kızılçam, 4 kaş'a bağlı aklar mahallesi'nin sahil aklar mevkisindeki makilik ve zeytinlik alanda yangın çıktı. Antalya'nın kaş ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine yangın yerine orman i̇şletme kaş i̇lçe müdürlüğü, antalya büyükşehir ve kaş kaş belediye başkanı mutlu ulutaş, lengüme ve yuvacık mahalleri arasında saat 15.00 sıralarında çıkan. Antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Antalya'nın kaş ilçesi kalkan mahallesi islamlar mevkiinde çıkan orman yangını devam ediyor. Antalya'nın gazipaşa ilçesinde çıkan yangında 5 dekar otluk alan ile çok sayıda arı kovanı zarar gördü. Yangın ekiplerin müdahalesi ile kısa sürede.

+ antalya'nın kaş ilçesinde gece saatlerinde ormanlık alanda başlayan yangın, ekiplerin yoğun çabası sonucu villaların bulunduğu alana 20 metre kala kontrol altına alındı.

Antalya'nın kaş ilçesinin yeşilköy, ova ve kınık mahallelerinin. Çıkış sebebi henüz belli olmayan yangına orman i̇şletme ve antalya büyükşehir belediyesi ve kay belediyesi i̇tfaiye ekipleri müdahale. Antalya'nın kaş ilçesi kalkan mahallesi i̇slamlar mevkiinde çıkan orman yangını devam ediyor. Antalya'nın kaş ilçesinde tarım arazisinde başlayıp ormanlık alana kaş ilçesi gökçeyazı mahallesi'ndeki tarım arazisinde saat 10.00 sıralarında başlayan yangın, rüzgarın. Antalya'nın kaş ilçesi kalkan mahallesi islamlar mevkiinde çıkan orman yangını devam ediyor. Kas yangin sonrasi havadan goruntulendi tesaduf mu antalya sokaklari antalya haberleri. Antalya kaş'ta çıkan yangın, ormanlık alanın bilinçli yakıldığı sorularını beraberinde getirdi. Yangına orman i̇şletme ve antalya 5 dönümlük makilik alanın zarar gördüğü yangın kontrol altına alınırken, bölgedeki villalar boşaltıldı. Rüzgarla geniş alana yayılan yangına, 3 helikopter, 2 yangın uçağı ve çok sayıda arazöz müdahale edildi. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kaş ilçesi çukurbağ yarımada mevkiinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığı bildirildi. Kaş 'a bağlı üzümlü ve i̇slamlar mahalleri arasındaki çetili mevkiindeki ormanlık alanda saat 14.00 sıralarında orman yangını çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Yangına orman i̇şletme ve antalya 5 dönümlük makilik alanın zarar gördüğü yangın kontrol altına alınırken, bölgedeki villalar boşaltıldı antalya yangın. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Posting Komentar

0 Komentar